Een natuurlijke bevalling is nog steeds de veiligste optie voor de moeder en de baby door ze bloot te stellen aan zo min mogelijk ingrepen en medicijnen. U moet niet vergeten dat elk medicijn de placenta kan passeren en mogelijk invloed heeft op de baby. Hypnose, door de bevalling op een natuurlijke manier comfortabel te maken, is de ideale oplossing.

Hallo, ik ben dokter Nathalie Fiset, huisarts en gediplomeerd hypnotherapeut. In mijn medische praktijk ben ik altijd meer geïnteresseerd geweest in het bieden van gezondheid en welzijn aan mijn patiënten.
Ik heb het Hypno-Begin© programma “ontworpen” nadat ik meer dan 2200 geboorten had bijgewoond, velen van hen natuurlijk, velen van hen met behulp van hypnose.

Mijn patiënten raakten erg geïnteresseerd in het gebruik van hypnose bij voorbereiding bevalling toen ze erachter kwamen dat ik hypnotherapeut was. Ik verwees ze vervolgens naar bestaande hypnose voor bevallingsprogramma’s. Ik realiseerde me al snel dat deze cursussen hen niet voldoende voorbereidden om alle kracht van hypnose te gebruiken voor de geboorte van hun baby. Velen van hen rapporteerden zeer veel pijn tijdens de bevalling.

Het gebeurde ook regelmatig dat ik tijdens de bevalling tegen mijn patiënten moest zeggen: “Je doet het geweldig, je bent heel ontspannen… maar je bent niet in hypnose”, tot hun verbazing. Ik begon toen mijn patiënten die de andere hypnoselessen hadden gevolgd, privésessies aan te bieden (na mijn reguliere spreekuren) om ze alle krachtige hypnosetools te leren die ze misten. Ik wist immers precies welke elementen ze misten om de ideale bevalling te kunnen ervaren waarop ze zich hadden voorbereid. Dit kwam voort uit het feit dat ik alle gegevens over hypnose voor de bevalling heb onderzocht. De resultaten waren zeer indrukwekkend: deze paren hadden een zeer comfortabele, natuurlijke en snelle geboorte. Het aanwezige personeel stond versteld van het gemak waarmee mijn patiënten natuurlijk bevielen.

Ik moest mijn kennis doorgeven om zoveel mogelijk aanstaande paren te helpen het krachtige hulpmiddel van hypnose te gebruiken voor de bevalling. Ik was ook zeer bemoedigd door de toenemende vraag. Dus besteedde ik drie volle maanden aan het maken van het Hypno-Begin©-programma. Mijn programma is eenvoudig maar zeer compleet en efficiënt. Zo kunnen de krachtige hypnosetechnieken voor de bevalling volledig worden overgedragen.

Ik geef nederig toe dat ik niets heb verzonnen: bevallen met hypnose bestaat al sinds het begin van de mens. Ik geef vaak de analogie van de stukjes van een puzzel die door je hele huis zouden zijn verspreid. Alle stukjes zijn aanwezig, maar het in elkaar zetten van de puzzel kan een zeer moeilijke taak zijn. Mijn programma geeft je deze puzzel, in een mooie doos met alle instructies om hem te bouwen. Je krijgt tijdens je lessen of door het lezen van dit boek alle nodige instructies om de puzzel in elkaar te zetten. Ik heb het eigenlijk vereenvoudigd tot een simpele versie bestaande uit vier stukken. Je zult dan in staat zijn om de puzzel heel efficiënt opnieuw te doen voor de geboorte van je dierbare kleine baby.

Mijn programma bestaat uit vier sessies van twee uur waarin je alle krachtige hypnosetechnieken voor de bevalling leert. U zult gemakkelijk in staat zijn om snel een zeer comfortabele staat van zelfhypnose te bereiken, een zeer diepe anesthesie van uw lichaam te bereiken, u voor te bereiden op een rustige bevalling, enz. Op deze manier zult u, waar u ook bevalt, zelfvoorzienend zijn in het gebruik van alles wat u heb geleerd in mijn programma. Mijn doel is niet om gediplomeerde hypnotherapeuten van jullie te maken. Ik wil je een hulpmiddel geven waarmee je altijd en overal een zeer comfortabel niveau van hypnose kunt bereiken. Op deze manier maakt het niet uit of uw arts bekend is met hypnose of niet, omdat u zelfredzaam bent in het bereiken van de technieken. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer zorgverleners aan hypnose worden blootgesteld, hoe sneller het aan populariteit zal winnen. In de tussentijd maakt het niet echt uit of uw arts niet bekend is met hypnose voor de bevalling, want u kunt in uw eentje in deze geweldige staat gaan.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *